onsdag 25 maj 2016

Bygga hus av bajs

Jag har kommit till en punkt i mitt liv där jag funderar vad fan jag håller på med? I ärlighetens tecken är jag rädd, jag är rädd att förlora allt men jag väljer att fortsätta gå på vägen jag valt för vänder jag om nu kommer jag aldrig få veta vad som döljer sig i slutet på vägen.

Min nyfikenhet och mitt hjärta vinner över min hjärna denna gång. Ibland tror jag att man ska sluta tänka och följa hjärtat istället för är hjärtat lyckligt följer hjärnan efter.

Jag vet inte alls hur lång vägen är, om det finns guld i änden eller en hop med bajs men om man riktigt tänker efter har faktiskt folk byggt hus av bajs. Hur resan än slutar är jag iallafall en visare kvinna som kan säga "jag försökte iallafall". Jag tänker inte slösa mitt liv på att stå still utan att försöka uppnå min dröm. Drömmen om ett lyckligt liv.

Samhället har byggt en bild av hur ett perfekt liv ser ut men ingen annan än du själv kan säga vad som får dig att vara lycklig. Alla måste bygga sitt eget liv på sitt eget vis och det är precis det jag gör även om det är galet och inte följer någon logik alls men det är mitt sätt och bara mitt sätt kan bygga mig ett liv jag vill ha.

Mitt problem är att mitt sätt är så komplicerat att jag inte förstår det själv men jag litar på att mitt hjärta och min magkänsla leder mig in på rätt väg. Om det inte lyckas kan jag iallafall bygga ett hus av bajs och dö som en vis kvinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!