onsdag 28 oktober 2015

Att vara ärlig

Jag har mått bättre den senaste tiden vilket gör det svårt för mig att erkänna att jag fortfarande mår väldigt dåligt vissa dagar. Idag har varit en sådan dag.

Jag vaknade tidigt men mådde psykiskt så dåligt så jag tvingade mig själv till sömns. Jag vaknade mitt på dagen och kände hur värdelöst mitt liv är just nu. Jag känner ingen vits i att söka jobb då jag endå ska flytta snart och i och med det vill jag bara flytta snabbare vilket gav mig en otrolig ångest idag för min ork för att packa ihop mina saker är som bortblåst.

Jag har dagdrömt hela kvällen om hur skönt det ska bli att flytta till en ny ort. Skaffa jobb, hitta nya vänner. Inreda mitt egna hem. Ge katterna en större lägenhet med möjligheter för dem att kunna leka bättre.
Jag ser så många nya möjligheter när jag slipper härifrån men samtidigt sitter jag här och ser på mina saker och undrar hur jag ska få orken att gå igenom allt jag äger och bestämma vad jag vill ta med mig och vad jag vill slänga bort?

Jag försöker iallafall tänka på vad framtiden har att ge mig och det ger mig lite styrka. Jag får väl bara hoppas på en bättre dag imorgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!