onsdag 1 juli 2015

Att styra tankarna någon annanstans

Nu när jag känner hur min depression blir värre för varje dag har jag varit hemma hos mamma någon timme varje dag för att föra tankarna på annat håll. Även Jossu (min brors flickvän) har dykt upp där ibland.

Det är så skönt det här med att ha någon som man kan umgås med som vet mer om en än man själv. Jag behöver inte förklara så mycket åt mamma, en blick räcker och hon vet hur jag känner mig. Det är skönt att vara där. Ibland, som igår satt vi bara utan att prata, bara närheten behövdes. Idag var vi på loppisrunda och skrattade mycket.

Det är skönt att veta att jag har en plats här på jorden där jag får umgås med någon utan att behöva tänka på vad jag säger eller gör, en plats där ingen klagar på mig och där ingen dömer mig för den jag är. Underbart!

Vi gjorde också våfflor ikväll som var riktigt goda efter en väldigt utmattande dag för mig. Jag är så trött hela tiden. Ingen skillnad på vad jag gör så är jag konstant trött. Som tur är så är jag inte ensam i denna kamp. Jag vet att jag har ett bra skyddsnät runt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!