söndag 17 maj 2015

Hej igen kära bloggläsare!

Jag lever och mår! Jag har inte längre värk i magen och infektionen har börjat försvinna. Såret har inte läkt helt ännu men det tar väl sin tid.

Inte mycket som har hänt hemma i min lilla lya under tiden det varit tyst här. Jag har sett dom två första säsongerna av Sons Of Anarchy som jag fick av älskling till min födelsedag. På födelsedagen kom mamma och Saasa på födelsedagskaffe och i förrgår kom Mika och Jossu och firade mig i efterhand. Jossu hade med sig fyra guppyfiskar som jag fick fylla mitt akvarium med som mamma kom med åt mig.

Det är mitt gamla akvarium som jag en dag liggandes i min säng kom på att jag vill ha att utsmycka min lägenhet med.


Tyvärr dog en av fiskarna den första natten av oförklarliga skäl.

Igår kväll var vi som många andra och såg föreställningen Pjasi på fääland fåot i Jakobstad.


Jag var och se den med Dennis, Jossan, Jonas och David. Vi tyckte alla att pjäsen var riktigt rolig men de gamla låtarna börjar bli lite utspelade för vår del men det gjorde inget. Mellansnacken är ju oslagbara och trion är så talangfull!

Nu ska jag inte skriva mer om vad som har hänt (för det finns inget att berätta) men från och med nu tänker jag uppta bloggandet igen då jag ha fått min kraft att tänka på annat än hur jag ska röra mig och vad jag ska äta och se på TV! Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!