torsdag 16 april 2015

Några bilder

Idag har vi tillbringat hela dagen i slalombacken. Super roligt förutom att det var väldigt mycket is på toppen så jag var ganska rädd att ramla där före man kom en bit längre ner men allt gick hur bra som helst! 


Det blåste väldigt hårt på toppen av berget så vi åkte alltid väldigt snabbt en bit ner före vi kom överens om vart vi skulle åka. Här hade vi åkt upp med gondolerna och det blåste så himla mycket så det var svårt att höra vad någon sa.


Jag njöt till det yttersta av utsikten! Det är ju så fint här.


De nya sittliftarna här i Levi är ju bara för bra! Så skönt att få sitta i dem och beundra utsikten.

Igår firade vi Dennis pappa som fyllde 50 år. Jag har inga bilder från det, jag glömde helt bort att jag äger en kamera. Vi skålade i skumppa och åt tre rätters middag.

Senare på kvällen diskuterade jag och Dennis om kulturkrocken som jag upplevde. Jag som aldrig har skålat i skumppa och ätit tre rätters på en födelsedag tyckte ju att det var ytterst märkligt. 
Väldigt intressant fakiskt det här med olika traditioner i familjer och att kulturskillnaden kan vara väldigt stor mellan finnar och finlandssvenskar! Vi hade en ytterst intressant diskussion före vi somnade sent in på natten.

Imorgon är det slalombacken som gäller och på lördag packar vi ihop allt och åker hem igen. Då ska ni få mer bilder som jag inte hunnit gå igenom än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!