onsdag 22 april 2015

Dennis hare på klart!

Igår kväll började vi se filmen The last kiss när Dennis kläckte ur sig världens bästa idé!

Dennis: "Tå tu vaal gravid så ska ja stäck upp en massa chokla i skååpi oså ska ja laga sandsäckan på golvi så tå du får hormonrubbninga så gömber ja me bakom sandsäckan o kastar chokla på de!
Jag: "Ja du har no dähä på klart tu men du får int kast na håållt fö he tar ju sårt"
Dennis: "Klart att ja kastar håålt"

Haha, kvällens skratt fick jag då! Han vet hur mycket jag älskar choklad när jag är nere eller när jag har mens. Världens bästa!


Vad har hänt idag då? Jag for till skolan först klockan 12 där jag började dagen med att skära mig i fingret. Överkänslig som jag är höll jag på att svimma och låg på golvet länge före jag bestämde mig för att det är bäst jag går till hälsovårdaren då jag inte började må bättre. Hon skickade mig till vilorummet och efter att jag fått i mig saft med socker i började jag må bättre så jag fortsatte jobba och fick klart gångjärnen till skåpdörrarna.


Imorgon ska jag borra och skruva fast handtagen till dörrarna och börja placera ut skenorna för lådorna.

Ikväll var jag på linedance som vanligt på onsdagskvällarna och jag har hunnit spela ett varv Worms och nu ska vi hoppa i bastun. Okej inte hoppa i bastun men sätta oss där i värmen en stund. Sen ska vi nog se klart The last kiss.

Jag ser riktigt imot morgondagen! Jag hade inte den bästa dan idag då jag mått dåligt sådär från och till men imorgon tror jag att det blir en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!