tisdag 3 mars 2015

Kvällslycka

Jag höll på att få en lindrig hjärtattack när jag såg hur många sidvisningar jag haft idag. Vanligtvis ligger jag på 10-20 sidvisningar per dag och idag har jag nästan fått 200! Jisses, sånt blir man ju glad av!

Jag tänkte berätta lite vad jag har hunnit med i skolan efter sportlov. Med andra ord igår. Jag fräste spår för glasen i dörrarna till TV bordet. Jag hann också tappa ihop alla delar och limma båda dörrarna. Material till lådorna hann jag också börja på med sådär smått. Nu är det bara att limma ihop resten av bordet, göra lådorna och cirkla bakstycket så är det klart! Det har gått undan faktiskt. Riktigt roligt.
Idag var jag dock hemma. Jag var hela dagen i skolan igår vilket jag inte varit på jättelänge, det tog på krafterna nog och kroppen sa ifrån så jag stannade hemma idag. Imorgon tar jag nya tag så får vi se vad jag hinner göra då. Jag har planer på att limma resten men vi får se hur det går. Det beror lite på om någon annan behöver slipmaskinen (alla delar måste slipas ett varv före jag limmar ihop allt).

Nu säger jag godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!