måndag 26 januari 2015

DIY kattsäng

Gårkvällen blev inte alls som planerad. Jag var ledsen av ingen orsak alls egentligen och fick nästan en panikattack så jag hoppade över gymmet och stannade hemma för att lugna nerverna och hålla mig själv samman.

Idag var jag i skolan och jobbade med gasen i botten och jag börjar se slutet på mitt slutarbete. Det är en hel del kvar men jag vet iallafall att jag kommer få det gjort. Så fick jag också veta att jag hade 2 studieveckor till godo som jag kunde använda till att skippa en kurs vilket jag gjorde så nu har jag bara slutarbetet och möblemanget kvar att göra! Så nöjd.

Slipning på gång här


Men nu till det jag tänkte visa er! Alla vet ju hur mycket katter älskar lådor och det tänkte jag utnyttja lite eftersom att Olga (min katt) ofta hoppar upp ovanför mitt klädskåp där jag har en massa porslinssaker som jag är rädd att hon ska slänga ner därför gjorde jag en simpel säng åt henne av en låda som mina nyköpta slalomskor kom i. Jag har lagt en liten kudde i hörnet av lådan och en mjuk filt över hela lådan och hon sover där hela tiden nu. Hon älskar sin lilla DIY säng som inte kostade mig något att göra!

Olga hälsar att hon är nöjd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frågor? Åsikter? Kommentera!